HomevestigingenHSK Heerenveen

Psycholoog HSK Heerenveen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Heerenveen? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Heerenveen kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

““De eerste grote stap naar herstel heb je gezet door je aan te melden bij ons. Vanaf nu ga je samen met een van onze enthousiaste en betrokken therapeuten verder aan het werk door middel van een effectieve behandeling en op basis van vertrouwen en veiligheid””

Lineke Ritzema

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in ‘Gezondheidsboulevard Friesland’ in het Abe Lenstra’ stadion op de tweede verdieping.

U kunt gratis parkeren op ‘P4’ op het ‘Jonkmanplein’. Via het eerste bruggetje loopt u rechtstreeks richting de ingang van Gezondheidsboulevard Friesland.

 Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.

U reist per trein naar  station ‘Heerenveen Centraal’. Neem vanaf het busstation ‘Heerenveen’ stadsbus 48 richting ‘Lemmer’. Stap uit bij halte ‘Abe Lenstra Boulevard’. Loop vervolgens 250 meter via de voetgangersweg ‘Dalhuysenstraat’ naar de ingang van Gezondheidsboulevard Friesland. De ingang is, aan de kant van de snelweg, in de OOST-zijde van het Abe Lenstra station.

U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, uw behandelaar komt u ophalen.