HomevestigingenHSK Heerlen

Psycholoog HSK Heerlen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Heerlen? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Heerlen kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Onze psychologen in Heerlen werken samen met u aan een snel herstel.”

Robin Driessen

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Algemeen

Vanaf 01 juni 2022 zijn wij verhuisd naar de Oliemolenstraat 60 in Heerlen, naast het Aambos. Op deze locatie kunt u gratis parkeren. Daarnaast is er een bushalte in de buurt (400 meter afstand).

U kunt zich aanmelden bij de receptie en daar plaats nemen in de wachtkamer.

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Op deze locatie kunt u gratis parkeren.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.