Mental coaching

Hebben uw werknemers te maken met functionerings- of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt.

bekijken

Psycholoog HSK Heerlen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Heerlen? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Heerlen kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Onze psychologen in Heerlen werken samen met u aan een snel herstel.”

Robin Driessen

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.
U kunt parkeren in de parkeergarage aan uw rechtzijde:  ‘Q-Park Teleparking’. Als deze vol is kunt u doorrijden en bij de stoplichten linksaf slaan. Als u vervolgens opnieuw linksaf slaat kunt u parkeren in de parkeergrage van ‘Corio Center’.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar ‘Station Heerlen’. Vervolgens loopt u in ca. 2 minuten naar de Parallelweg.

Wij zijn gevestigd op de Parallelweg 2 in het gebouw links van de roltrap naar het treinstation (gebouw waarin eveneens Randstad gevestigd is). U kunt aanbellen bij de ingang en melden dat u voor HSK komt. Vervolgens gaat u met de lift of trap naar de 2e verdieping en kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Uw psycholoog komt u daar ophalen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.