HomevestigingenHSK Hengelo

Psycholoog HSK Hengelo

Bent u op zoek naar een psycholoog in Hengelo? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Hengelo kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Naast nuchter "noaberschap", kenmerkt HSK Hengelo zich door haar betrokken professionaliteit. Wees Welkom. ”

Malou Zipper

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto:

Klik op de routebeschrijving rechtsboven om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Wij zijn gevestigd in ‘Gebouw Dienstman op de derde verdieping.

Bij onze vestiging is geen parkeergelegenheid. Je kunt parkeren in parkeergarage Hengelo Centre (De Beurs) of op parkeerplaats Wolter ten Catestraat.

Vanaf Hengelo Centre loop je vanuit de parkeergarage richting ‘Schouwburg Hengelo’.  Sla vervolgens rechtsaf richting de ‘Prins Bernhardplantsoen’ en sla na 160 meter rechtsaf. HSK Hengelo bevindt zich aan uw rechterkant.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.
U reist per trein naar station Hengelo. Ga op het Stationsplein rechtsaf. Loop in drie minuten, langs het busstation, naar Prins Bernhardplantsoen. HSK Hengelo is gevestigd op nummer 206.