HomevestigingenHSK Hoogeveen

Psycholoog HSK Hoogeveen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Hoogeveen? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Hoogeveen kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Echte moed is de bereidheid om bang te zijn en het toch te doen. ”

Joyce van der Heide

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd op de Griendtsveenweg 27 B-2 op de eerste verdieping.

U kunt parkeren op het parkeerterrein voor het gebouw.

Per openbaar vervoer:

U reist per trein naar station Hoogeveen. Ga vanaf het station rechtsaf de ‘Crerarstraat’ in, sla vervolgens rechtsaf in de richting van de spoorlijn. De straat maakt een knik naar rechts, langs de spoorlijn, dit is de ‘Griendtsveenweg’. Neem bij het beeld van de koe de eerste afslag links. Loop rechtdoor het parkeerterrein op. HSK Hoogeveen is gevestigd op de eerste verdieping.