HomevestigingenHSK Apeldoorn

Psycholoog HSK Apeldoorn

Bent u op zoek naar een psycholoog in Apeldoorn? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in  kunt Apeldoorn vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Bent u opzoek naar een psycholoog in Apeldoorn

U bent van harte welkom bij ons op de vestiging. Tijdens het intakegesprek stelt uw psycholoog een diagnose en kijken we welke behandeling het best bij u past.

 

“Met persoonlijke aandacht werken we samen aan herstel.”

Tessa Bakker-Langevoort

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Algemeen:

 

Vanaf januari 2022 is gedurende anderhalf jaar de laan van Osseveld afgesloten voor wegwerkzaamheden. Vanaf de Laan van Zevenhuizen zijn wij daarom niet meer direct te bereiken, maar enkel via een omleiding.

Fietsers kunnen de fietstunnel bij station Osseveld gebruiken of gebruik maken van het fietspad langs het spoor, waarna wij via de Deventerstraat te bereiken zijn.

Voor automobilisten geldt dat zij gebruik kunnen maken van de omleiding zoals aangegeven, via de Deventerstraat. Vanwege de verkeersdrukte kan dit tot enige vertraging leiden.

HSK Apeldoorn bevindt zich op de vijfde verdieping van het gebouw. Wij zijn zowel met de trap als de lift bereikbaar. Eenmaal boven kunt u links plaats nemen in de wachtkamer. De therapeut komt u daar halen.

Per auto:

Rondom het gebouw van Regus is voldoende gratis parkeergelegenheid. De vestiging is gemakkelijk te bereiken, zowel vanuit het centrum, als vanaf de snelweg. Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.

Per openbaar vervoer:

Het dichtstbijzijnde station is station Osseveld Apeldoorn. Vanaf dit station loopt u in ongeveer 5 minuten naar de vestiging. U loopt in zuidwestelijke richting richting de Laan van Osseveld. Eenmaal overgestoken, bevindt het gebouw zich links voor u.

Via www.9292.nl vindt u de meest actuele reisinformatie.