HomevestigingenHSK Utrecht – Lunetten

Psycholoog HSK Utrecht – Lunetten

Bent u op zoek naar een psycholoog in Utrecht Lunetten? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Utrecht Lunetten kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Bent u opzoek naar een psycholoog in Utrecht 

U bent van harte welkom bij ons op de vestiging. Tijdens het intakegesprek stelt uw psycholoog een diagnose en kijken we welke behandeling het best bij u past.

“In Utrecht Lunetten treft u betrokken professionals die u met een persoonlijke benadering en bewezen effectieve behandelmethoden van uw klachten af helpen. U bent van harte welkom.”

Pauline Hellinghuizer

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar www.9292.nl of www.maps.google.nl. U reist per trein of bus naar station ‘Utrecht Lunetten’. Vanaf het station is het ongeveer drie minuten lopen naar het pand.

Per auto:

Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘Woudstede’. In de wijk is beperkt ruimte om te parkeren. U kunt niet op het terrein zelf parkeren. Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Bij binnenkomst in het pand kunt u zich op de begane grond melden bij de receptie.