HomevestigingenHSK Leeuwarden

Psycholoog HSK Leeuwarden

Bent u op zoek naar een psycholoog in Leeuwarden? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Leeuwarden kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum ‘De Overdekte’ op de eerste verdieping. U kunt voor het gebouw betaald parkeren.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.

U reist per trein naar station ‘Leeuwarden Centraal’. U neemt vanaf het busstation stadsbus 1 richting ‘Westeinde’. U stapt uit bij bushalte ‘Tesselschadestraat’. Sla bij de bushalte rechtsaf naar de ‘Jacob Catsstraat’ loop 150 meter rechtdoor. De HSK vestiging bevindt zich aan uw rechterkant.

U kunt na aankomst plaatsnemen in onze wachtkamer, uw behandelaar komt u ophalen.