Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Leiden

Psycholoog HSK Leiden

Bent u op zoek naar een psycholoog in Leiden? HSK Leiden biedt bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie in de buurt. Ontdek hier waar u onze psychologen in Leiden kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Mensen komen niet voor hun plezier in behandeling. Het is moeilijk, confronterend en hard werken. Ik heb veel bewondering voor mensen die de stap naar hulp durven zetten. Zij investeren in zichzelf en blijven knokken voor hun herstel. In mijn jaren bij HSK heb ik geleerd hoeveel veerkracht mensen hebben. Als mensen aan het eind van het traject tegen mij zeggen: "ik heb de gesprekken bij HSK niet meer nodig!", dan ben ik net zo blij als zij!”

Kyra de Boer

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping.

U kunt gratis parkeren op het terrein van het gebouw.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar station ‘Leiden Lammenschans’ en wandelt in ongeveer vijf minuten naar HSK Leiden. 


Verlaat het station aan de noordzijde. Sla op het ‘Kamerlingh Onnesplein’ linksaf. Ga schuin 
linksaf onder het spoorviaduct door. Loop aan de linkerzijde langs de ‘Lammenschansweg’ en ga na 60 meter rechtsaf. Steek de ‘Lammenschansweg’ over en sla linksaf waarna u zich op de ‘Ventweg’ bevindt. Na 85 meter slaat u rechtsaf de ‘Perzikweg’ op. Wij zijn gevestigd op de linkerhoek van de straat.