HomevestigingenHSK Nijmegen Centrum

Psycholoog HSK Nijmegen Centrum

Ben je op zoek naar een psycholoog in Nijmegen Centrum? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veelvoorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar je een psycholoog in Nijmegen kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Bij HSK Nijmegen Centrum werkt een hecht en betrokken team van therapeuten. We helpen overzicht creëren en vervolgens stap voor stap oplossingen te vinden.”

Renee Isken

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct jouw route te plannen
vanaf jouw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd op de Nieuwe Marktstraat 54 in Nijmegen.

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij je naar www.9292.nl.

Je reist per trein of bus naar ‘Station Nijmegen Centraal’. Vanaf het treinstation is het ongeveer 7 minuten lopen. Je loopt vanaf het Stationsplein en slaat linksaf de Stieljestraat in. Nadat je het politiebureau bent gepasseerd, sla je linksaf de Nieuwe Marktstraat in. Het pand bevindt zich aan je rechterzijde.