HomevestigingenHSK Nijmegen

Psycholoog HSK Nijmegen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Nijmegen? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Nijmegen kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Op de oudste vestiging van HSK werkt een hecht en betrokken team van therapeuten. We helpen overzicht creëren en vervolgens stap voor stap oplossingen te vinden.”

Renee Isken

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in het ‘Kantorencentrum II’ op de derde verdieping.

U kunt parkeren op het parkeerterrein van ‘Kerkenbos 1103’

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar www.9292.nl.

U reist per trein of bus naar ‘Station Nijmegen Dukenburg’. Vanaf het busstation is het ongeveer tien minuten lopen. U loopt langs de busbaan en  loopt vervolgens onder de spoorlijn door. Steek de ‘Wijchenseweg’ over.

Aan de overkant gaat u linksaf naar de rotonde de ‘Takenhofplein’. Steek de volgende zijweg over en ga dan rechtsaf richting ‘Lindenholt en Bedrijvenpark Kerkenbos’. Sla na 150 meter linksaf via een rode voetgangersbrug. Zo komt u op het parkeerterrein van ‘Kerkenbos 1103’. HSK Nijmegen is gevestigd aan de rechterzijde op nummer 1103-A, in ‘Kantorencentrum II’ op de derde verdieping.

Expertisecentrum Dwang Nijmegen:

HSK Nijmegen heeft een expertisecentrum voor dwang en biedt bewezen effectieve behandeling voor een dwangstoornis of obsessief compulsieve stoornis. Lees hier meer over het Expertisecentrum Dwang.