HomevestigingenHSK Oss

Psycholoog HSK Oss

Bent u op zoek naar een psycholoog in Oss? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Oss kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Met een hecht team van bevlogen psychologen staan we voor u klaar. Professionaliteit, empathie en pragmatiek vinden wij belangrijk. In onze behandelingen bieden we maatwerk zonder daarbij de wetenschap uit het oog te verliezen. Zo leveren wij de best mogelijke zorg.”

Kim Hoogeveen - van Venrooij

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. U kunt uw auto parkeren voor de deur van het ‘Anton Jurgenshuis’ (betaald parkeren).

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl
U reist per trein naar station Oss. Vervolgens neemt u bus 96 richting ‘Schaijk’. U stapt uit bij halte ‘Prof. Regoutstraat’ en loopt rechtsaf verder over de Prof Regoutstraat. Vervolgens slaat u de eerste straat linksaf: dit is de Schadewijkstraat.

Wij zijn gevestigd in het ‘Anton Jurgenshuis’ op nummer 8, op de 3e verdieping. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte. Uw psycholoog komt u daar ophalen.