HomevestigingenHSK Roermond

Psycholoog HSK Roermond

Bent u op zoek naar een psycholoog in Roermond? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Roermond kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Bent u opzoek naar een psycholoog in Roermond

U bent van harte welkom bij ons op de vestiging. Tijdens het intakegesprek stelt uw psycholoog een diagnose en kijken we welke behandeling het best bij u past.

“Onze psychologen in Roermond werken samen met u aan een snel herstel.”

Michelle van Roij

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Wij zijn gevestigd in het
gebouw ‘Business Center Roerpoort” op de eerste verdieping.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen u naar: www.9292.nl. U reist per trein naar station Roermond.

Vervolgens neemt u streekbus 60 richting ‘Echt’. U stapt uit bij bushalte “Schepersweg” in Herten.  Het gestreepte gebouw ‘Business Center Roerpoort’ is aan de overkant van de weg. U loopt via de rotonde in twee minuten naar de ingang. U loopt via de rotonde in 2 minuten naar de ingang; ‘Boven de Wolfskuil’. HSK is gevestigd op nummer 3.

Na aankomst kunt u plaats nemen in de wachtruimte, uw behandelaar komt u ophalen.