HomevestigingenHSK Rotterdam

Psycholoog HSK Rotterdam

Bent u op zoek naar een psycholoog in Rotterdam? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Rotterdam kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Bent u opzoek naar een psycholoog in Rotterdam

U bent van harte welkom bij ons op de vestiging. Tijdens het intakegesprek stelt uw psycholoog een diagnose en kijken we welke behandeling het best bij u past.

“Geen woorden, maar daden.”

Annelie Han

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

LET OP:
In de periode van januari 2022 tot en met september 2023 wordt een groot kruispunt nabij onze vestiging gerenoveerd. Raadpleeg daarom van tevoren uw routeplanner of OV-reisplanner (9292.nl of de App 9292) of de reistijd misschien langer is of dat er omleidingen worden geadviseerd. U kunt ook de website van de Gemeente Rotterdam raadplegen voor actuele verkeersinformatie en welke omleidingen worden geadviseerd.

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘Green Stand’ op de eerste verdieping. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid naast het pand.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar station ‘Rotterdam Centraal’.

Vervolg u reis vanaf het centraal station met tram 23 richting ‘Beverwaard’. Stap uit bij de halte ‘Station Feyenoord’ op de ‘Stadionweg’. Vanaf de halte loopt u in zes minuten naar het HSK gebouw.

Expertisecentrum Dwang Rotterdam:

HSK Rotterdam heeft een expertisecentrum voor dwang en biedt bewezen effectieve behandeling voor een dwangstoornis of obsessief compulsieve stoornis. Lees hier meer over het Expertisecentrum Dwang.