Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Tilburg

Psycholoog HSK Tilburg

Bent u op zoek naar een psycholoog in Tilburg? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Tilburg kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Sinds december 2016 heeft ook Tilburg een HSK vestiging. Wij zijn een klein, enthousiast en ervaren team.”

Nina van Hest

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.

Wij zijn gevestigd in het gebouw van “Regus Tilburg Centraal Station”. Op de Hart van Brabantlaan slaat u de tweede straat rechtsaf naar de St. Ceciliastraat en slaat u vervolgens linksaf naar de ingang van de parkeergarage. U kunt uw auto gratis parkeren in de parkeergarage onder het gebouw van Regus. U kunt aanbellen op de toegangszuil bij “Regus” en aangeven dat u een afspraak heeft bij HSK. In de parkeergarage volgt u de borden “Regus”.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl
U reist per trein naar station Tilburg. Vervolgens verlaat u het station aan de Centrum-zijde (Spoorlaan) U steekt de straat over en slaat rechtsaf(Spoorlaan). Na 400 meter gaat u rechtdoor: dit is de Hart van Brabantlaan. Wij zijn gevestigd aan de linkerzijde op de hoek in het pand van ‘Regus’.

Wij zijn gevestigd in het gebouw van “Regus Tilburg Centraal Station” op de 3e verdieping. U moet zich op de begane grond melden bij de receptie van “Regus” en aangeven dat u een afspraak heeft met HSK. Uw psycholoog haalt u op uit de wachtkamer.