Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Utrecht Leidsche Rijn

Psycholoog HSK Utrecht Leidsche Rijn

Bent u op zoek naar een psycholoog in Utrecht Leidsche Rijn? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Utrecht Leidsche Rijn kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Algemeen

Wij zijn gevestigd in het stadscentrum van Leidsche Rijn, aan de Parijsboulevard 209. Wanneer u met de auto komt, lees dan verderop in deze beschrijving hoe u ons pand het beste bereikt. U dient dan een ander adres in te voeren in uw navigatie zodat u in de parkeergarage, onder het pand uit komt. Wanneer u met het openbaar vervoer of de fiets arriveert dan kunt u Parijsboulevard 209 invoeren. In de meeste gevallen komt u dan uit voor de ingang van het kantoor van ING Leidsche Rijn (Parijsboulevard 201). HSK bevindt zich direct om de hoek in ditzelfde pand (Rivoli). U kunt aanbellen bij “Regus”, waarna u zich op de eerste verdieping kunt melden bij de receptie van Regus.

Met het openbaar vervoer

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar www.9292.nl. U reist per trein of bus naar station Utrecht Leidsche Rijn. Wanneer u het station verlaat aan de winkelcentrum zijde volgt u de bordjes naar parkeren ingang Parijsplein. Onze vestiging bevindt zich in gebouw Rivoli. De ingang bevindt zich aan het Brusselplein, recht tegenover het busstation, tussen de ING en de Vapiano in.

Met de auto

Wij zijn gevestigd in het stadscentrum van Leidsche Rijn, direct aan de A2 (afrit 7, Utrecht Leidsche Rijn Centrum). Wanneer u met de auto komt, voer dan Londenstraat of Parkeergarage Brusselplein in in uw navigatiesysteem. Klik op de knop Routebeschrijving Parkeergarage om direct uw route te plannen vanaf uw huidige locatie naar de parkeergarage. U kunt bij aankomst parkeren onder het gebouw in Parkeergarage Brusselplein. Hier parkeert u de eerste twee uur gratis. In de parkeergarage kunt u het beste parkeren in de buurt van “Groen – K”. Daar vindt u de ingang naar HSK waar u kunt aanbellen bij Regus. Zie onderstaande foto. U kunt zich melden op de eerste verdieping bij de receptie van Regus.

Routebeschrijving Parkeergarage