HomevestigingenHSK Utrecht Noord

Psycholoog HSK Utrecht Noord

Bent u op zoek naar een psycholoog in Utrecht Noord? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Utrecht Noord kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Wij helpen u graag om de regie weer terug te krijgen!”

Kyra de Boer

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Wij zijn gevestigd in het gebouw Jort. U vindt onze ingang aan de linkerzijde van het pand op de begane grond. U kunt direct plaatsnemen in de wachtkamer. Uw behandelaar komt u daar ophalen.

Er is helaas geen parkeergelegenheid op het terrein van de vestiging, maar buiten het terrein heeft u de mogelijkheid om gratis te parkeren. Deze mogelijkheid vindt u iets verderop in de straat aan uw linkerkant (vlak voorbij het gebouw). Houd daar rekening mee bij het plannen van uw reistijd naar de vestiging.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar station ‘Utrecht Overvecht’. Vervolgens kunt u de volgende bussen nemen:

Buslijn: U-OV Bus 55 richting Maartensdijk – 12 minuten lopen naar opstaphalte Prof. Dieperinklaan – uitstaphalte: Vulcanusdreef – 5 minuten lopen naar de vestiging.

  • Buslijn: U-OV Bus 4 richting Voordorp – 16 minuten lopen naar opstaphalte De Gaard – uitstaphalte: David Ben Goerionstraat – 14 minuten lopen naar de vestiging.

Wij zijn gevestigd in het gebouw Jort. U vindt onze ingang aan de linkerzijde van het pand op de begane grond. Neem plaats in de wachtkamer. Uw behandelaar komt u ophalen