Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Woerden

Psycholoog HSK Woerden

Bent u op zoek naar een psycholoog in Woerden? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Woerden kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“In Woerden zit een HSK-team waar ik als teamleider trots op ben. Wij laten ons kenmerken door een enthousiaste, empathische, transparante en vlotte houding en weten van aanpakken. Wij helpen u graag in moeilijke tijden. ”

Loes van Wonderen

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd op de derde verdieping.

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats naast het gebouw. U kunt aanbellen bij de toegangszuil en aangeven dat u een afspraak heeft bij HSK om toegang te krijgen tot het parkeerterrein.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar station ‘Woerden Centraal’. U loopt in circa 12 minuten naar onze vestiging toe. 

Verlaat het station aan de Zuid-zijde ‘Stationsplein Zuid’. Ga rechtsaf langs de fietsenstalling, over de brug. Na 20 meter slaat u schuin linksaf het fietspad op, langs de Bowling en proeflokaal Bregje. Na 200 meter slaat u op de grote weg schuin linksaf naar de ‘Polanerbaan’. HSK is gevestigd aan uw linkerzijde.

Neem plaats in de wachtkamer, uw behandelaar komt u ophalen.