HomevestigingenHSK Woerden

Psycholoog HSK Woerden

Ben je op zoek naar een psycholoog in Woerden? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar je een psycholoog in Woerden kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“In Woerden zit een HSK-team waar ik als teamleider trots op ben. Wij laten ons kenmerken door een enthousiaste, empathische, transparante en vlotte houding en weten van aanpakken. Wij helpen je graag in moeilijke tijden. ”

Loes van Wonderen - Werkhoven

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct de route te plannen
vanaf jouw huidige locatie naar onze vestiging. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats naast het gebouw. Je kunt aanbellen bij de toegangszuil en aangeven dat je een afspraak hebt bij HSK om toegang te krijgen tot het parkeerterrein.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij je naar: www.9292.nl. Je reist per trein naar station ‘Woerden Centraal’. Je loopt in circa 12 minuten naar onze vestiging toe.

Verlaat het station aan de Zuid-zijde ‘Stationsplein Zuid’. Ga rechtsaf langs de fietsenstalling, over de brug. Na 20 meter sla je schuin linksaf het fietspad op, langs de Bowling en proeflokaal Bregje. Na 200 meter sla je op de grote weg schuin linksaf naar de ‘Polanerbaan’. HSK is gevestigd aan de linkerzijde.

Wij zijn gevestigd op de derde verdieping. Neem plaats in de wachtkamer, de behandelaar komt je ophalen.

Klik hier voor een overzicht van al onze locaties.