HomevestigingenHSK Zoetermeer

Psycholoog HSK Zoetermeer

Bent u op zoek naar een psycholoog in Zoetermeer? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Zoetermeer kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt. Ons team bestaat uit betrokken mensen die er van houden om samen met u problemen aan te pakken. ”

Dennis Neele

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

HSK Zoetermeer bevindt zich in het Crown Business Center. U kunt in de wachtruimte op de begane grond plaatsnemen. Daar wordt u opgehaald door de psycholoog.

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.

Er bevinden zich aan de Boerhaavelaan meerdere parkeergelegenheden. Aan weerszijde van de Crown Plaza kunt u gratis parkeren.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie willen wij u verwijzen naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar station ‘Zoetermeer’.

Dan wandelt u via de loopbrug over de snelweg heen naar de ‘Centrum’-zijde. Vanuit Zoetermeer en Leidschendam kunt u ook reizen met het Stadsspoor. U stapt dan uit bij halte ‘Driemanspolder’.