HomevestigingenHSK Zwolle

Psycholoog HSK Zwolle

Bent u op zoek naar een psycholoog in Zwolle? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Zwolle kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Team HSK Zwolle bestaat uit betrokken en deskundige psychologen die door middel van een actieve, doelgerichte aanpak samen met u werken aan een duurzaam herstel. ”

Jorien Oosterwechel

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘Einstein’ op de eerste verdieping.

Aan de zijkant en achterzijde van het gebouw hebben wij eigen parkeermogelijkheden. Wij willen u er op attenderen dat er op het bedrijventerrein alleen geparkeerd kan worden in een daarvoor bestemd vak. Er worden regelmatig parkeerboetes uitgedeeld.

Als er geen parkeergelegenheid meer rondom ons gebouw is dan kunt u betaald parkeren bij het ‘Isala Ziekenhuis’ en het parkeerterrein van PEC Zwolle

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar Zwolle Centraal. Vervolgens kunt verder per taxi of met de bus.

Vanaf station Zwolle Centraal kunt u stadsbus 1 en stapt u uit bij bushalte ‘Dokterspad’. Vanaf de bushalte loopt u in de richting van de ‘Ceintuurbaan’. Aan u linkerkant ziet u de ‘Isala Klinieken’. Wandel bij de laatste weg vóór de ‘Ceintuurbaan’  rechtsaf, dit is de ‘Dokter Stolteweg’. Wij zijn gevestigd in gebouw ‘Einstein’. Dit is het laatste gebouw aan uw linkerkant.

U kunt in de wachtruimte plaatsnemen, uw behandelaar komt u ophalen.