header_verwijzer_250914a
Redenen om naar HSK te verwijzen

Waarom HSK?

Waarom HSK?

Bij ons is de psychische gezondheid van uw cliënt in goede handen.

  • Bewezen effectief: wij behandelen veel voorkomende psychische klachten, zoals angst en depressie, bewezen effectiever dan andere GGZ-instellingen. Ons behandeleffect is zeer groot en scoort twee keer hoger dan het landelijk gemiddelde.*
  • Sneller beter: Wij streven ernaar de wachttijd zo kort mogelijk te houden, meestal vindt na aanmelding binnen twee weken de intake/screening plaats. Indien noodzakelijk kan er de volgende werkdag al een afspraak gepland worden. Onze intensieve aanpak is gericht op snel herstel. 97% van onze cliënten wordt binnen een jaar succesvol behandeld. Ook dat is sneller dan het landelijk gemiddelde.
    Bij werkgerelateerde psychische problematiek kunnen cliënten gemiddeld tussen 4 en 6 weken na start van de behandeling weer aan de slag.
  • Hoge waardering: cliënten beoordelen onze behandeling met een 8,6. Maar liefst 98% zou een ander aanraden om naar HSK te gaan. Ook in vergelijking met andere GGZ-instellingen scoren wij zeer hoog.**
  • Simpel verwijzen: u kunt simpel naar HSK verwijzen met ZorgDomein en KSYOS TeleGGZ.
  • Landelijke spreiding: altijd een HSK-vestiging in de buurt.
  • Transparantie: u wordt betrokken bij de behandeling. Door onze transparante en geprotocolleerde werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent.
  • Oplossingen: bij werkgerelateerde psychische problematiek bieden wij organisaties passende oplossingen op het gebied van interventieverzuimpreventie en coaching.
  • Traumahulp: onze specialisten zijn gratis 24/7 bereikbaar voor acute traumahulp bij crisissituaties en persoonlijke noodgevallen.

Aanmelden

Wij werken landelijk, er is dus altijd een HSK-vestiging in uw omgeving. U kunt cliënten direct aanmelden voor onderzoek en een behandeling.

*Gegevens van de Stichting Benchmark Geestelijke Gezondheidszorg (SBG) over 2013.
**Gemeten met de CQ-Index over 2013.