Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomeNieuwsGouden randje voor HSK

Gouden randje voor HSK

De HSK Groep is geselecteerd als een van de meest gewaardeerde dragers van het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan zorgaanbieders die hoog door cliënten worden gewaardeerd, actief cliëntervaringen meten en deze continu gebruiken voor de verdere verbetering van de zorg aan hun cliënten. HSK wordt dit jaar door onze cliënten gewaardeerd met maar liefst een 9 op Zorgkaart Nederland.
Met recht een prestatie om trots op te zijn!

Klik om het volledige bericht te lezen>>