HomeNieuwsKrachtige drie-eenheid voor alle mentale ondersteuning

Krachtige drie-eenheid voor alle mentale ondersteuning

Vanaf heden kunnen werkgevers en hun medewerkers rekenen op meer dan alleen de vertrouwde en effectieve behandelingen van HSK. Door de krachtenbundeling met Vitalmindz en De Gezonde Zaak kunnen we een nóg groter verschil maken voor werkgevers en hun medewerkers. Voor ons was deze krachtenbundeling een logische stap in de ontwikkeling van onze organisaties. Waarom? Dat leggen wij je graag uit:

Waarom die krachtenbundeling?

Als drie losstaande organisaties zijn wij ooit afzonderlijk begonnen met dezelfde missie: mensen die mentaal niet goed in hun vel zitten weer vitaal in het leven krijgen. Dit hebben wij jarenlang op onze eigen manieren aangepakt.

Zo zijn wij bij HSK sinds jaar en dag gespecialiseerd op het gebied van curatieve interventies en het werkgericht behandelen. Vitalmindz heeft zich daarentegen al jaren met veel passie en expertise ingezet voor amplitie, preventie en het aanpakken van burn-out. En dan hebben we nog De Gezonde Zaak, een unieke organisatie die mensen al ruim 25 jaar ondersteunt middels psychologische én fysiotherapeutische begeleiding.

Complementerende dienstverlening

Het was al snel duidelijk: onze expertises en dienstverlening complementeren elkaar op prachtige wijze. En als wij los van elkaar al een groot verschil maken in het leven van anderen, moet je nagaan wat wij kunnen betekenen als wij onze krachten bundelen!

Om er zeker van te zijn dat onze (potentiële) klanten dit net zo zouden zien als wij, zijn wij eerst het gesprek met ze aangegaan. Gezamenlijk hebben we hun behoeften duidelijk in kaart gebracht en hebben wij de bevestiging ontvangen dat juist de combinatie van onze organisaties ijzersterk is.

Samen verder als krachtige drie-eenheid

En dus gaan wij vanaf heden verder als de krachtige drie-eenheid Vitalmindz – HSK – De Gezonde Zaak. Vanuit onze collectieve passie en motivatie bieden wij werkgevers en hun medewerkers begeleiding van A tot Z op het gebied van mentale vitaliteit op de werkvloer. Of het nu gaat om vitale medewerkers vitaal houden of om het ondersteunen van (uitgevallen) medewerkers met effectieve psychologische begeleiding, wij hebben nu echt álles in huis.

vitalmindz - hsk - de gezonde zaak - samenwerking

Onze (nieuwe) diensten

Onze uitgebreide dienstverlening is geschikt voor iedere werkgever die haar medewerkers graag ziet floreren op het gebied van mentale gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Enkele voorbeelden van uitdagingen waarbij wij nu graag van dienst zijn:

Bekijk de nieuwe huisstijl van onze drie-eenheid!

Inmiddels zijn we achter de schermen al even bezig geweest met het zetten van enkele mooie stappen: naast het stroomlijnen van onze processen zijn we ook druk bezig met het doorvoeren van een herkenbare visuele stijl voor alle drie afzonderlijke organisaties. Zo hebben we nieuwe logo’s gecreëerd, zijn onze social media aangekleed in een nieuw jasje en krijgen alle websites een make-over. Benieuwd naar de voortgang? Houd dan regelmatig onze social media en websites in de gaten!

Bekijk hier alvast de nieuwe website van Vitalmindz.

Vragen? Laat het ons weten!

Wil je graag meer weten over onze (vernieuwde) dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen met veel plezier een keer langs om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we het verschil maken voor jouw medewerkers én organisatie.