Psycholoog HSK Expertisecentrum Tics

Bent u op zoek naar een psycholoog in Expertisecentrum Tics? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Expertisecentrum Tics kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Problemen onderkennen, aanpakken en overwinnen. ”

Marleen Tibben

Expertisecentrum Tics is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van tics, zoals het syndroom van Gilles de la Tourette. Er wordt hoogwaardige zorg geboden volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Onze ervaren psychologen hebben bijgedragen aan de Europese richtlijnen voor de behandeling van ticstoornissen en zijn auteur van gedragstherapeutische behandelprotocollen voor tics.

HSK Expertise Tics is gevestigd in Woerden, maar heeft dependances in Amsterdam, Den Haag, Hengelo, Hoogeveen, Breda, Assen, Eindhoven, Enschede, Nijmegen en Zaandam.

Ervaring cliënten

Laura (25), volgde een Tourette-behandeling bij HSK:

“Bij HSK ben ik altijd super goed geholpen, je merkt meteen dat ze echt weten waar ze het over hebben en dat is echt niet vaak bij Tourette. En ook toen ik andere behandeling nodig had dan voor mijn tics kon ik altijd terecht. Ze pasten mijn behandeling aan mij aan, ik kon zeggen wat ik nodig had en wel of niet wilde en daar werkten we dan aan. Er werd echt gekeken naar MIJ en niet ‘weer een andere Tourettepatiënt’.”

Aanmelden

U kunt zich direct aanmelden voor onderzoek en een behandeling, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.