Versterk Mentale Gezondheid | Ontdek de vele gezichten van mentaal gezond

Achter ieder gezicht zit een verhaal. Verhalen over mentale uitdagingen. Over mentale veerkracht. Verhalen die inspireren en versterken. Lees je mee?

Hoe versterk je mentale gezondheid?

Ieder mens is anders. Dus het antwoord op deze vraag is niet altijd hetzelfde. Mentale gezondheid is een onderwerp dat bij steeds meer werkgevers op het netvlies komen. En niet zonder reden.

De ontwikkel- en functioneringsvraagstukken waar werknemers tegenwoordig mee kampen zijn divers en vormen dikwijls een mentale uitdaging. Het versterken van de mentale gezondheid begint bij het bewustzijn dat er achter ieder gezicht een ander verhaal schuilt.

Ontwikkel mentale veerkracht

Een gelukkige werknemer heeft mentale veerkracht. Goed beleid kan het ontwikkelen van deze mentale veerkracht versterken. Dat doen wij door medewerkers bewust te maken van hun mentale veerkracht en hen te leren welke acties zij zélf kunnen nemen om deze te vergroten. Hiervoor zetten we diverse interventies in op zowel persoonlijk-, groep- of organisatieniveau, zoals:

Meer weten?

Download brochure (PDF)

Ontdek de vele gezichten van mentaal gezond

Preventie

Wat kunt u als werkgever of HR manager doen om de mentale veerkracht van medewerkers te ontwikkelen? Lees meer over de manier waarop HSK werkgevers helpt door middel van preventieve interventies.

Benieuwd wat HSK voor u kan doen?